Exhibiční utkání

Čechy - Morava

Již desetkrát!!!

m-94a1Nadace fotbalových internacionálů založila už při svém vzniku v roce 1994 hezkou tradici vánočních setkání reprezentantů, při nichž se každoročně uskutečnila za účasti fotbalistů z našich i zahraničních klubů utkání Čechy - Morava v hale. A bilance dosavadních deseti zápasů bohatých na góly dokumentuje, že se při vánočních exhibicích zpravidla scházela mužstva plná fotbalistů známých jmen a většinou nechyběl ani čerstvě korunovaný fotbalový král!

Utkání roku

Jaká byla utkání roku?

v-94a1Nadace fotbalových internacionálů připravuje pravidelně jako tečku za jarní sezónou „Utkání roku“, v němž se většinou střetla mužstva legionářů působích v zahraničních klubech a výběru naší ligy. Problémy s termíny si však někdy vynutily také změnu. Vždy se však podařilo připravit „Utkání roku“, které bylo významnou sportovní i společenskou událostí, přispělo k popularizaci fotbalu a přineslo nadaci také potřebné finanční prostředky na činnost.